tragiczna nieodpowiedzialność młodych ludzi, współczuje rodzinom,ale niech to będzie przestroga dla młodych kierowców by nie szarżowali na drogach jak nie mają odpowiedniego doświadczenia, żal mi pasażerów tej hondy.
ile ludzi ma zginać w tej okolicy to mam odpowiem jak zginie synek pana prokuratora albo policjanta albo wazny czlowiek państwie zginie to na pewno coś zrobią z tym. coś wam powiem zyjemy taki panstwie ale naprwde wspołćzuje rodzinie
Jeżdżę tą drogą dość często na działkę i uważam,że korzenie przebijające asfalt mogą być zabójcze.Ci którzy znają tą drogę jadąc o strony Trzepnicy często omijają je prawie po lewym poboczu. Przy 60km/h czasami ciężko utrzymać kierownicę w aucie. Nie wspomnę o motocyklu! Raz nie mając możliwości zjechania na prawą krawędź jezdni przy prędkości około 60 km/h wjeżdżając na korzenio-asfalt chciało mi wyrwać ręce.Niniejszym proszę mieszkających w okolicach o informowanie znajomych jadących do was o informację na temat owej drogi jak ja to robię. Władze nie mają tej drogi pewno na mapach,bo prócz braku oznakowania nikt nie wspomniał o warunkach panujących tu w zimę.Mimo wszystko zawszę jest winna nadmierna prędkość. Uwierzcie mi wiem coś o tym! Spokój ich duszom!
Niedawno śmieli się z naszego wypadku a teraz coo ???
Ale szkoda ..
Zastanawiam się po co wysyłali jednostki bez sprzętu hydraulicznego chyba po to żeby im godzin przybyło. Mogli przynajmniej powiadomić PSP że nie maja sprzętu i by wysłali inne jednostki tak to możliwe że by przeżyli. Wyrazy współczucia rodzina ....:(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!